ظروف یکبار مصرف گیاهی شرکت ره آور بنیان کرد(خدمتگذار طبیعت)
توزیع ظروف یکبار مصرف گیاهی
 
 

 

سلامت/رییس اداره بهداشت مواد غذایی و بهسازی اماكن عمومی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكی از مردم خواست برای توزیع نوشیدنی های داغ نذری در عزاداری های ماه محرم از لیوان های یكبارمصرف گیاهی استفاده كنند.

به گزارش اوج نیوز،محسن فرهادی افزود: لیوان های یك بار مصرف معمولی دارای مواد پلی اتیلنی است كه هنگام تماس با نوشیدنی داغ، امكان دارد مشتقات پلیمری آن جدا شود و این مواد شیمیایی داخل بدن افراد شود.

وی اضافه كرد ظروف یكبار مصرف گیاهی از پلیمرهای گیاهی - نشاسته یا ذرت - ساخته می شود.

رییس اداره بهداشت مواد غذایی و بهسازی اماكن عمومی وزارت بهداشت، خاطرنشان كرد اگر مردم از ظروفی غیر از ظروف یكبار مصرف استفاده می كنند، حتما باید امكانات خوبی برای شست و شو و گندزدایی در محل توزیع موادغذایی وجود داشته باشد.

فرهادی از مردم خواست بجای تهیه شربت ها بصورت دستی از شربت های آماده دارای پروانه ساخت وزارت بهداشت استفاده كنند كه بهداشتی تر است.

وی تاكید كرد مردم باید بطور جدی از مصرف چندباره لیوان های یك بار مصرف، خودداری كنند.

 
 
 


جلسه جایگزینی ظروف یکبار مصرف گیاهی با هدف تعمیم استفاده از این ظروف در صنوف مرتبط با موادغذایی، پیرو مصوبات کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان با حضور جناب آقای دکتر حیدری ریاست مرکز بهداشت استان، آقای مهندس صفاری  مسئول بهداشت محیط استان ، کارشناسان معاونت غذا و دارو و معاونت بهداشتی، کارشناسان مسئول مراکز بهداشت شماره یک و دو شهرستان اصفهان، تولید کنندگان ظروف یکبار مصرف گیاهی سراسر کشور و مسئول اتحادیه های مرتبط با مواد غذایی با محوریت مرکز بهداشت استان ، روز چهارشنبه 22/4/90 در سالن اجتماعات مرکز بهداشت استان برگزار گردید.

 

 

در این جلسه ابتدا آقای دکتر حیدری ریاست مرکز بهداشت استان ضمن عرض خیر مقدم و تبریک ایام شعبانیه به حضار در خصوص موارد بروز سرطان ، عوامل تسریع کننده رشد سلول های سرطانی و بحث زیست محیطی ظروف یکبار مصرف پلی استایرنی مطالبی را بیان نمودند. همچنین در خصوص اقدامات نوینی که در استان اصفهان صورت گرفته( بسته بندی بهداشتی یخ و...) اشاره نمودند. سپس در خصوص اهمیت موضوع عدم استفاده از ظروف پلاستیکی و پلی استایرن و جایگزینی ظروف گیاهی تأکید و از کلیه حضار درخواست همکاری جهت بالا بردن آگاهی مردم و فرهنگ سازی در خصوص استفاده از ظروف گیاهی در جامعه را نمودند.

در ادامه تولید کنندگان ظروف یکبار مصرف گیاهی به معرفی محصولات تولیدی خود که از نشاسته گندم، نشاسته ذرت و ضایعات کشاورزی تهیه می گردد پرداختند.

در این جلسه مقرر گردید از ابتدای مرداد ماه صنف لبنیات ، فست فود و رستوران داران به تدریج نسبت به جایگزینی ظروف گیاهی به جای ظروف پلی استایرن اقدام و صنف آش فروشان در ماه مبارک رمضان الزاما" از ظروف یکبار مصرف گیاهی استفاده نمایند. 



 

اخيرا بحث‌هاي زيادي در خصوص سرطان زا و غير قابل تجزيه بودن پلاستيك‌ها مطرح شده است، اما بايد ديد آيا واقعا اين امكان وجود دارد و اينكه اصلا اين كار در راستاي توجه به حقوق و سلامت مردم بوده است؟

دو عامل تجزيه ناپذير بودن و عامل تهديد سلامت مردم به عنوان عواملي اصلي در راستاي حذف ظروف پلاستيكي و جايگزيني آن با ظروف گياهي عنوان شده است، اما آيا اين دلايل قابل قبول است و آيا زيرساخت‌هاي لازم براي جايگزيني فراهم شده است؟


FDA و پلاستيك‌هاي فود گريد

سازمان غذا و داروي آمريكا (FDA) كه معتبرترين سازمان نظارت به سلامت فعاليت‌هاي مرتبط با غذا و داروست، شركت‌هاي توليد كننده مواد غذايي را ملزم به استفاده از پلاستيك‌هايي مي‌كند كه درجه خلوص بالاتري نسبت به پلاستيك‌هاي ديگر دارند. به اين پلاستيك‌ها food grade مي‌گويند و شركت‌هاي توليد كننده دارو حتي ملزم به استفاده از پلاستيك‌هاي داراي استاندارد بالاتري هستند. پلاستيك food grade داراي موادي كه امكان دارد براي سلامت انسان مضر باشد (پلاستيك بازيافت شده اصطلاحا آسيابي) نيست؛ اگرچه اين به اين معنا نيست كه پلاستيك‌هاي food grade نمي‌تواند حاوي پلاستيك بازيافتي يا آسيابي باشد. FDA قوانين خاصي براي استفاده از پلاستيك آسيابي در بسته‌بندي غذا دارد.

البته در كشور ما استفاده از مواد food grade هنوز به صورت قانون در نيامده است. هرچند اين مساله در داخل چندان رعايت نمي‌شود، ولي با اين حال شركت‌هاي داخلي معتبري كه با مراكز بين‌المللي همكاري دارند، از مراجع كشوري كه مواد را از آن جا وارد مي‌كنند، گواهي Food grade مي‌گيرند.

گفتني است غذاهايي كه داراي اسيديته بالا يا حاوي الكل يا چربي هستند، ممكن است مشكل‌زا شوند. زيرا اين مواد افزودني‌هاني پلاستيك را تجزيه و جذب غذا ‌مي‌كنند؛ لذا در مصرف ظروف پلاستيكي بايد نوع پليمر را در نظر گرفت تا با مظروف تطابق داشته باشد.


استفاده از 7 دسته پليمر در آمريكا

در ايالات متحده آمريكا هفت دسته پليمر براي توليد ظروف بسته‌بندي استفاده مي‌شوند كه عبارتند از پلي‌اتيلن ترفتالات (PET) براي بطري‌هاي نوشابه و بطري‌هاي مواد شوينده و ظروف بسته‌بندي، HDPE براي بسته‌بندي شير و آب ميوه، پلي و نيكل كلرايد (pvc) براي سلفون و شرينك، LDPE براي كيسه‌هاي زباله، پلي پروپيلن (PP) براي درهاي بطري و ظروف يك بار مصرف، پلي‌استايرن (PS) براي ظروف يك بار مصرف فومي و پليمرهايي كه از رزين هاي ديگر يا آميختن رزين‌هاي مختلف به وجود مي‌آيد و اين مواد قابل بازيافت نيستند.

وجود گريدهاي مختلف براي توليد پلاستيك نشان مي‌دهد با اين كه همه اين مواد از جنس پلاستيكي هستند، ولي هر كدام ويژگي خاصي دارند.

البته در داخل محدوديت‌هايي براي پلي استايرن دربخش‌هاي دما و نوع ماده غذايي كه بايد فاقد چربي باشد، تعريف شده است و به عنوان مثال وزارت بهداشت استفاده از ظروف پلي استايرن براي غذاهاي داغ و چرب را ممنوع كرده است.

اما آيا به واقع مي‌توان از پلاستيك استفاده نكرد؟ آيا مي‌توان جايگزين آن ظروف گياهي باشد كه براي توليد آن نياز به مواد پلاستيك و ذرت وارداتي است؟


اندر حكايت ظروف گياهي و ذرت بوداده!

عمده كارشناسان مواد غذايي و بسته‌بندي معتقدند كه ظروف گياهي قابليت نگه‌داري مواد غذايي با ثبات مزه و بوي قبلي ماده غذايي را ندارند و ظروفي هستند كه بو مي‌دهند. اين مساله باعث مي‌شود كه اين بو نيز به ماده غذايي منتقل و آن را تحت تاثير قرار دهد.

در اين زمينه نادري - كارشناس بسته‌بندي‌هاي پلاستيكي سازمان استاندارد وتحقيقات صنعتي ـ معتقد است: "در حال حاضر استفاده از ظروف گياهي توصيه نمي‌شود، چرا كه با‌ آزمايش‌هايي كه اخيرا روي اين ظروف انجام شده، نتايج خوبي حاصل نشده است."

وي مي‌افزايد: "در حال حاضر مساله‌ي اصلي در خصوص ظروف گياهي، عدم تدوين استاندارد اين ظروف است و تا استاندارد نباشد، راجع به آنها نمي‌توان اظهار نظري داشت."

محمد علي موفقي ـ كارشناس مسوول سازمان استاندارد ـ نيز با اشاره به اين كه به دليل اين‌كه در ساخت ظروف گياهي، مواد غذايي به كار رفته كه خود مي‌تواند منبع ميكروب‌ محسوب شود، يادآور مي‌شود:‌ "بنابراين استفاده از اين اين ظروف توصيه نمي‌شود. ظروف گياهي ضمن اين‌كه بوي‌ بدي مي‌دهند، روي ماده غذايي نيز تاثير خود را مي‌گذارند، ولي پلاستيك عامل جذب ميكروب نيست."


فسادپذيري ظروف گياهي

مساله ديگر بحث نگهداري اين ظروف است؛ چرا كه خود ظروف نيز به دليل اين‌كه از جنس گياهي هستند، امكان فساد پذيري دارند و نمي‌توان براي مدت‌هاي طولاني از آنها استفاده كرد. به واقع برخلاف پلاستيك‌ها ظروف گياهي ذرت خود براي نگهداري احتياج به يخچال دارد كه اين كار عمدتا مقرون به صرفه نيست.


تغيير طعم چاي و از چاله به چاه افتادن

اما تغيير طعم غذاها و آشاميدني‌ها مساله ديگري است كه دانشيار دانشكده مهندسي پليمر دانشگاه صنعتي اميركبير به آن اشاره مي‌كند.

عاصم‌پور در خصوص ظروف يكبار مصرف مي‌گويد: "اين ظروف به دليل ماهيت نشاسته‌ به عنوان يك پليمر طبيعي كه در ساخت اين ظروف مصرف مي‌شوند، آلوده به انواع كپك‌ها و قارچ‌ها هستند؛ به طوري كه بوي نامطبوعي از آن‌ها استشمام مي‌شود. ظروف يك بار مصرف گياهي به فاصله كوتاهي پس از توليد در شرايط آب و هوايي داخلي متعفن مي‌شوند و عمر نگهداري آنها بسيار كوتاه است به همين دليل طعم غذاها و آشاميدني‌ها به ويژه چاي را تغيير مي‌دهند. "


وي ادامه مي‌دهد: "بنابراين جايگزيني اين ظروف به صلاح نيست و اين اقدام به منزله از چاله به چاه افتادن است."

عزيزالله نيري ـ مديرعامل صنايع پلاستيك خوزستان - نيز با طرح اين موضوع كه با توجه به استفاده از مواد افزودني مانند چربي‌ها و پلاستي‌سايزرها در ساخت ظروف گياهي امکان اکسايش مواد در طول زمان نگهداري و آلودگي شيميايي آن‌ها وجود دارد، مي‌افزايد: آلودگي شيميايي را نيز مي‌توان به موارد فوق اضافه كرد. بنابراين چگونه بر اثر انبارش اين ظروف به نحو نامناسب به دليل ماهيت نشاسته‌اي آن، اين آلودگي‌ها تشديد نشده و در حالت بسيار بدتر به مواد غذايي منتقل نشود؟ چرا که ما بسته‌بندي را به منظور جلوگيري از بروز آلودگي به کار مي‌بريم.


حمايت‌هاي وزارت بهداشت و سوءاستفاده برخي افراد سودجو

حمايت وزارت بهداشت از جايگزيني ظروف گياهي با پلاستيكي، كار را به جايي رسانده كه برخي افراد سودجو از اين موضوع استفاده كرده و سعي در سياه نمايي كارايي پلاستيك‌ها داشته‌اند.

در خصوص ظروف گياهي در برخي جرايد مطالبي درج شده مبني بر اين كه ظروف يك بار مصرف گياهي براساس استاندارد اروپايي فرموله شده‌اند و بايد ظرف شش ماه تا 90 درصد ظرفيت از بين برود و تا سال 2015 حدود 70 درصد از مواد گياهي جايگزين مواد پلاستيكي مي‌شود كه مشخص نيست در حالي كه هنوز استانداردي در سازمان استاندارد براي اين ظروف تدوين نشده، منبع چنين آماري از كجاست.


118 نوع مريضي!

البته عده‌اي نيز در اين ميان با سوء استفاده از حربه‌هاي مختلف به سياه نمايي‌هايي همچون داشتن 118 نوع مرض ظروف پلاستيكي، سرطان زا بودن آن و دغدغه‌هاي زيست محيطي كه كمي مغرضانه نيز هست، پرداخته‌اند و از آن‌ها به عنوان دلايلي در راستاي كنار رفتن پلاستيك‌ها ياد كرده‌اند.

چيزي كه مشخص است اين است كه سازمان‌هاي معتبر بين‌المللي هنوز موضوع سرطان‌زا بودن ظروف پلاستيكي و ضرورت جايگزيني آن‌ها را مطرح نكرده‌اند.


تجزيه‌ناپذيري دليل جايگزيني يا ...

عده‌اي از كارشناسان صنعتي معتقدند اين‌كه تجزيه ناپذير بودن پلاستيك‌ها به عنوان مواد آلوده كننده محيط زيست مطرح مي‌شود، نمي‌تواند دليل چندان محكمي بر كنار گذاشتن آنها باشد، چرا كه نمي‌توانيم ضعف خود در بازيافت مواد پلاستيكي را با يك سري اقدامات نسنجيده جبران كنيم.

هم اكنون كشورهاي مختلف راهي براي اين قضيه انديشيده‌اند و به عنوان مثال در آلمان براي كارخانه‌اي كه قرار است هزار تن پلاستيك به جامعه عرضه كند، قانوني وجود دارد كه بايد مقدار مشخصي از ضايعات ايجاد شده را برگشت دهد.

البته بايد توجه داشت كه در حال حاضر همه ظروف يك بار مصرف كه در اختيار مردم قرار مي‌گيرد، از كيفيت چندان بالايي بهره نمي‌برند و متاسفانه در حال حاضر پلاستيك‌هايي وجود دارد كه به صورت زير پله‌اي توليد شده و با كيفيت لازم توليد نمي‌شوند و معمولا نظارتي هم بر آنها وجود ندارد؛ بنابراين لازم است در جهت تقويت نهادهاي نظارتي گام برداشت. هرچند تجزيه ناپذير بودن پلاستيك ها به عنوان يك ضعف بزرگ اين مواد محسوب مي‌شود و حفظ محيط زيست بايد دغدغه هر فرد باشد، ولي در اين زمينه مي‌توان عزمي جزم تر در راستاي بازيافت هر چه بيشتر ظروف پلاستيكي كه تجزيه ناپذير هستند، داشت.

آنچه از منظر كارشناسان بر مي‌آيد اين است كه به طور كلي نمي توان پلاستيك را حذف كرد، بلكه بايد به سوي استفاده از گريدهاي غذايي آن حركت كرد و نبايد شتاب زده در خصوص استفاده از ظروف گياهي تصميم گرفت. البته استفاده از تجربيات نهادهاي بين‌المللي مثل ISO و FDA و ساير سازمان‌هاي مرجع در صنعت غذا و بسته‌بندي مي‌تواند به ما كمك بسيار بزرگي كند.


پنج شنبه 20 فروردين 1394برچسب:, :: 12:3 ::  نويسنده : www.rahavarco.com

 

پس حتما ببینید ......

سرطان خاک



 



چهار شنبه 8 بهمن 1393برچسب:, :: 13:17 ::  نويسنده : www.rahavarco.com

 

    لطفا برای دیدن تصاویر محصولات به آدرس زیر مراجعه فرمائید .

www.rahar-bonian.blogfa.com



 

مافیای ظروف پلاستیکی

 

عجیب است با هزار راه رفته و نرفته مصوبه‌ای تصویب می‌شود، اعتباری پیش‌بینی می‌شود، دستگاه‌هایی موظف به اجرا می‌شوند اما پس ازگذشت چند سال هیچ اقدامی صورت نمی‌گیرد، اقدامی که بتواند جلوی خطراتی را که سلامت و جان مردم را هدف قرار داده است بگیرد.

بارها و بارها متخصصان و کارشناسان بهداشتی درکشور هشدار داده‌اند و رسانه‌ها هم منتشرکرده‌اند که استفاده از ظروف یک‌بارمصرف پلاستیکی خطر ابتلا به انواع سرطان را افزایش می‌دهد. .بیش از 50نوع بیماری از طریق استفاده از ظروف یک‌بارمصرف پلاستیکی به انسان منتقل می‌شود. ظروف یک‌بارمصرف پلیمری که منشأ نفتی دارند، به‌علت اینکه در مواد غذایی گرم، چربی‌دار و مواد ترش و اسیدی حل می‌شوند بیماری‌زا هستند.

 



ادامه مطلب ...


 

دفتر مرکزی پخش و فروش ظروف یکبار مصرف گیاهی

شرکت ره آور بنیان کرد به عنوان اولین شرکت توزیع و پخش ظروف یکبار مصرف گیاهی ارائه دهنده بیش از 50 مدل انواع ظروف گیاهی با پایین ترین قیمت در بازار و تحویل در محل در تمام نقاط ایران در کمترین زمان آماده عقد قرارداد با کلیه شرکتها و سازمانها و ادارات و شرکتهای پیمانکار می باشد .

حتما قیمتها و کیفیت محصولات ما را به صورت رایگان امتحان کنید

اعطای نمایندگی انحصاری در تمام نقاط ایران با شرایط و خدمات و پشتیبانی های ویژه

 

شماره تماس :

 

021-88462283 
021-88498249

 

فکس :

 

021-88462279

 

 

 



 

برای ایمن ماندن در مقابل عوارض از ظروف یك بار مصرف گیاهی به جای نوع پلاستیكی آن استفاده شود.


مهندس شیرین نادری كارشناس مسوول بهداشت محیط مركز بهداشت استان قزوین با بیان اینكه استفاده از ظروف یك بار مصرف پلاستیكی برای نگهداری و حمل مواد غذایی و آشامیدنی بالای 60 درجه سانتی گراد و مواد غذایی چرب ممنوع است، به استفاده از نوع گیاهی این ظروف تأكید كرد.
 
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشكی قزوین، این كارشناس با بیان اینكه مواد سمی موجود در ظروف یكبار مصرف پلاستیكی در مواد غذایی حل می شود و پس از ورود به بدن، جذب بافت های چربی بدن می شود كه بسیار خطرناك است، گفت: افرادی كه قصد اطعام و توزیع نذورات دارند باید از ظروف گیاهی استفاده كننند تا سلامت مصرف كنندگان حفظ شود.
مهندس نادری تأكید كرد از آنجا كه كشور ایران نیز به فناوری ساخت ظروف یكبار مصرف گیاهی دست پیدا كرده و این ظروف عاری از هر گونه اثرات مضر و واكنش های شیمیایی در تماس با مایعات و غذاهای داغ بوده و در برابر حرارت نیز مقاوم هستند، توصیه می شود، هیئت های مذهبی از این ظروف استفاده كنند.

 شایان ذكر است، مهندس نادری این سخنان را در برنامه دیدار با انصاری رییس شورای مشاركت مردمی استان به منظور آشناسازی هیئت های مذهبی با استفاده از ظروف یك بار مصرف گیاهی بیان كرد.

 



 

شرکت ره اور بنیان کرد آمادگی خود را جهت اعطای نمایندگیهای انحصاری به اشخاص حقیقی وحقوقی با امکانات ویژه :


1.حمل رایگان
2.پایین ترین قیمت

3.تضمین کیفیت محصولات
4.تبلیغات رایگان

اعلام می کند .



 

انواع پلی مرهای مصنوعی مورد مصرف در ظروف یكبار مصرف

پلی اتیلنPE ،پلی پروپیلن PP ،پلی استیرن PS،پلی اتیلن ترفتالات PET ،پلی كربنات PC ،پلی آمید PA

مصرف كنندگان ظروف یكبار مصرف باید به علامات اختصاری كه در كف ظروف حك شده است توجه كنند مانند PP یا PS و ... این علائم نشان دهند این است كه اولاً تولید كننده ظروف بدینوسیله سعی در اطلاع رسانی به مصرف كننده از نظر نوع كاربرد ظروف داشته است و ثانیاً هر یك از این علائم نشانگر نوع مصرف و كاربرد ظروف یكبار مصرف است .

استفاده از پلی استایرن كریستال برای تولید لیوان و ظروف یكبار مصرف فقط برای مواد غذایی در دمای معمولی توصیه می شود . در دمای بالا منواستایرن باقی مانده درآن از آنها بیرون می زند كه در دراز مدت بر روی سیستم اعصاب مركزی و گلبول قرمز تأثیر منفی میگذارد . استفاده از این پلاستیك برای تولید قطعات پزشكی در در تماس با اعضاء و مایعات داخلی بدن قرار خواهند گرفت به هیچ وجه توصیه نمی شود . از گرم كردن مواد غذایی در ظروف پلی استایرن در مایكروفر خودداری شود .

ظروف یکبار مصرف گیاهی بر خلاف پلی‌استایرن‌ها که استفاده از آنها در دمای بالاتر از 65 درجه مجاز نیست دمای 90 تا 100 درجه سانتی‌گراد را به راحتی تحمل می‌کند.

 

 



 

    معاون سلامت وزیر بهداشت 

                    تاکید وزارت بهداشت برای استفاده از ظروف یکبار مصرف گیاهی

از آنجا که جایگزینی ظروف یکبار مصرف گیاهی مربوط به حفظ محیط زیست و سلامت شهروندان است و تمامی دولتها برای بازیافت پلاستیک ، درمان بیماریها و تهیه دارو هزینه می کنند، بهتر است بخشی از تغییر خط تولید ظروف پلاستکی به گیاهی را دستگاههای دولتی متقبل شوند.

ظروف یکبار مصرف گیاهی مربوط به حفظ محیط زیست و سلامت شهروندان است

هاشمی اظهار داشت در برخی کشورهای تولید کننده از جمله ایتالیا دولت با پرداخت یارانه هایی به تولید کنندگان ظروف بسته بندی گیاهی و دریافت مالیات از تولید کنندگان ظروف پلاستیکی از این صنایع حمایت می کنند البته در ایران نیز تولید کنندگان ظروف یکبار مصرف پلاستیکی می توانند با تبدیل مواد اولیه و تغییر خط تولید به تولید کنندگان ظروف یکبار مصرف گیاهی بپیوندند.

 وی خاطر نشان کرد: 90 درصد تولید کنندگان ظروف یکبار مصرف پلاستیکی در کشور از دستگاههای ارزان قیمت و سنتی استفاده می کنند و در صورت حمایت ، آنان می توانند خط تولید خود را به ظروف یکبار مصرف گیاهی تغییر دهند.

 

 



 
!!!شهرداری های سراسرکشور و وزارت خانه های بهداشت نباید به فکر جامعه باشند!!!
 



ادامه مطلب..



 

 

 

آیا می دانیدفقط یک نفر از یک میلیارد نفر بیش از ۱۱۶ سال عمر میکند.
آیا می دانیدقلب انسان میتواند خون را ۱۰ متر به بیرون پرتاب کند.
آیا می دانیدزبان قویترین ماهیچه در بدن است.
آیا می دانید گربه ماهی بیش از ۲۷۰۰۰ عضو چشایی دارد.
آیا میدانید که فندک قبل از کبریت اختراع شد؟
آیا می دانید که سالانه ۴ هزار نفر غیر سیگاری در اثر همنشینی با افراد سیگاری به سرطان ریه مبتلا شده و جان می سپرند؟
آیا میدانید که سرطان سینه چنانچه در مراحل اولیه باشد حتی با ماموگرافی نمیتوان پی به وجود ان برد مگر اینکه چند سال از رشد ان گذشته باشد؟
بد نیست بدانید مصرف لیمو ترش از ابتلا به بیماری سرطان سینه جلوگیری می کند
آیا میدانید که در هر دقیقه نسل یک موجود زنده در جهان منقرض می شود.
آیا میدانید که مار می تواند تا نیم ساعت بعد از قطع شدن سرش نیش بزند.
آیا میدانید که اثر سیب در بیدار نگهداشتن افراددرشب بیشتر از قهوه و کافین است.
آیا میدانید که در تایوان بشقاب های گندمی درست میشودوافراد بعد از خوردن غذابشقاب هایشان را هم می خورند.
آیا می دانید ایران پنجمین و آخرین کشوری است که به فناوری ساخت ظروف گیاهی دست یافته است.
آیا میدانید که گوش و بینی درتمام طول عمر انسان در حال رشد می باشند و بزرگتر می شوند.
آیا می دانید پسماندههای ظروف ساخته شده از پلاستیک تاپانصدسال دیکر جذب زمین نمی شوند.
آیا میدانید که آب دریا بهترین ماسک زیبایی پوست می باشد.
آیا میدانید که اولین مردمانی که نخ را کشف کردند وموفق به ریسیدن ان شدند ایرانیان بودند.
آیا میدانید که فقط پشه ماده نیش می زند و از پروتین خون مکیده شده جهت تخم گذاری استفاده می کند.
آیا میدانید که به طور متوسط شما روزی ۵۰۰۰کلمه صحبت میکنید که۸۰% ان با خودتان است!

 



آیا ظرف گیاهی رامی توان خورد ؟  

تصویر مجری معروف صدا و سیما در حال خوردن لیوان گیاهی

بله می توان خورد . و این به آن معنی نیست که بیایید شام یا نهار ظرف گیاهی میل کنیم .

چرا که جویدن و هضم آن نیرو و انرژی بیشتری می طلبد تا انرژی که ما از غذا می توانیم

جذب کنیم ٫ بلکه منظور ما این است که این ظرف از موادی تهیه شده است که هیچ ضرری

برای بدن ما ندارد تا ظرفی که حتی وقتی غذا از بغل آن رد می شود ما آبستن هزار و یک

مخاطره می شویم  .    



 

تولید پلیمرهای زیست تخریب‌پذیر شامل سه مرحله تولید گرانول گیاهی از نشاسته، تولید ورق گیاهی و در پایان تولید انواع ظروف می‌باشد.

فرایند تولید گرانول گیاهی

در این مرحله مخلوط تهیه شده از نشاسته ذرت و مواد افزودنی در میکسر حرارتی بصورت کامپاند یکنواخت و هموژن در می آید .

به نشاسته ذرت اصلاح شده مواد افزودنی چون موم عسل ، اسیدهای چرب گیاهی و بیزوواکس و سلولز و ... جهت ارتقاء خواص فیزیکی پلیمر چون براقیت ،نرمی و مقاومت حرارتی اضافه می گردد و پس از مخلوط شدن کامل در میکسرهای حرارتی ویژه به صورت گرانول در آمده و به بخش اکستروژن منتقل می گردد . 

 

 

فرایند تولید ورق گیاهی زیست تخریب پذیر

 

در مرحله بعد ، مستربچ تهیه شده در مرحله قبل ، وارد یک اکسترودر خاص با طراحی ویژه مارپیچ و سیلندر مختص پلیمرهای گیاهی شده و پس از اکستروژن کامل از هد دستگاه (t-die) بصورت ورق خارج و وارد سیستم کلندر می گردد . در کلندرها ورق تعیین ضخامت شده و پس از پرس خوردن و کاهش دما بصورت رول جمع آوری می گردند . رول ورق گیاهی با عرض مناسب بسته بندی و آماده ارسال به بخش ترموفرمینگ یا توید انواع ظروف بسته بندی می گردد .

تولید انواع ظروف بسته بندی زیست تخریب پذیر

در این بخش ورق تهیه شده با ضخامت و پهنای معین وارد دستگاه ترمو و وکیوم فرمینگ می گردد . در این دستگاه ورق در کوره حرارتی ابتدا تا دمای 80 درجه سانتیگراد پیش گرم و سپس در گرمکن اصلی به دمای حدود 120 درجه می رسد. سپس ورق نرم شده وارد بخش قالب گیری شده وتحت خلاء ایجاد شده به فرم قالب در می آید و پس از فرمینگ برش خورده و بسته بندی نهایی ظروف انجام می گیرد .

تولید ظروف یکبار مصرف نشاسته ای از چند بخش اصلی ذیل تشکیل می گردد :

میکس کردن نشاسته با سایر مواد افزودنی :

در این بخش نشاسته وارد میکسر دور بالایی می گردد .سایر مواد افزودنی در این مرحله به آن افزوده می شود و عمل میکسینگ تحت دما و فرآیند مشخصی صورت می گیرد .

 

بعد از اینکه میکسینگ با شرایط کنترل شده در زمان مشخص انجام گردید طی یک پروسه دمایی مشخص خنک  شده و بصورت گرانول اولیه از دستگاه خارج شده و بسمت دستگاه اکسترودر هدایت می گردد.

 

اکسترود کردن و تولید شیت 

نشاسته ای که در مرحله قبل توسط دستگاه میسر خاص به گرانول اولیه تبدیل  گردید وارد این دستگاه می گردد . در این اکسترودر نیز که از حساسیت منحصر به فردی برخوردار است تحت شرایط کنترل شده گرانول حرارت داده می شود و اکسترود می گردد سپس با عبور از بین غلتک های دقیق تبدیل به ورق می گردد و سپس ورق تولید شده با دستگاه رول کن تبدیل به رول می گردد که می تواند به همین صورت به انبار رول ها منتقل شود یا مستقیما به کنار دستگاه وکیوم فرمینگ یا پرشر فرمینگ  برای تبدیل شدن به ظروف یا سایر قطعاتی که توسط فرآیند وکیوم یا پرشر تولید می گردند انتقال داده شود.. در ذیل تصویری از یک خط تولید ورق نشاسته نمایش داده می شود.

   

تولید ظروف

شیت هایی که در مرحله قبل تولید گردید به کنار دستگاه وکیوم فرمینگ یا پرشر فرمینگ انتقال داده می شود . رول درون دستگاه قرار می گیرد و دستگاه  بصورت  اتوماتیک آن را  باز کرده  و  بصورت مرحله ای به درون می کشد . سپس  طی  فرآیند ایجاد خلا  یا  با ایجاد فشار  مثبت  توسط  قالب های طراحی شده قطعات مختلف مانند بشقاب ¸ کاسه  ¸لیوان و سایر قطعات تولید می گردد .

 

برش لبه های اضافی و جدا کردن قطعات تولیدی از ورق ها

در مرحله قبل از هر بخش از ورق بصورت همزمان چندین قطعه تولید می گردد که همه آنها در کنار هم قرار دارند و می بایستی توسط دستگاهی لبه های اضافی برش خورده و همچنین قطعات از هم جدا گردند که این عمل توسط دستگاه  پانچ انجام می گردد.

 

بازیافت مواد 

پس از برش لبه های اضافی و جدا نمودن قععات از یکدیگر ¸مواد اضافی دو باره وارد آسیاب ضایعات شده و مواد را آسیاب می نماید . این  مواد  دوباره  به  ابتدای  خط تولید  و  نزد میکسر ها  هدایت می گردد سپس با نشاسته و افزودنی ها به میزان مشخص مخلوط شده سپس مجددا پروسه تولید آغاز می گردد.

 

بسته بندی ظروف تولید شده

پس از تولید ¸ ظروف به بخش بسته بندی انتقال داده می شوند و عملیات بسته بندی انجام می شود .

 

بنابراین ماشین آلات اصلی خط تولید شامل :

:: میکسر حرارتی تولید گرانول گیاهی

:: اکسترودر دو مارپیچه تولید ورق گیاهی

:: دستگاه وکیوم فرمینگ و تولید ظروف گیاهی تخت مثل بشقاب ، سینی

:: دستگاه فرمینگ حرارتی و تولید ظروف گود مثل لیوان

:: دستگاه خشک کن مغناطیسی

:: دستگاه پانچینگ

:: دستگاه انتقال گرانول به قیف اکسترودر

:: دستگاه خردکن و بازیافت ضایعات

:: ست قالب ظروف گیاهی

http://www.isanat.com : منبع

نوشته شده توسط  حمیدرضا سهیلی فرد



 

توصیه‌ی یک بار مصرف ! 

 

اگر می‌خواهید از این ظروف استفاده کنید، بهتر است از توصیه‌های بهداشتی و نحوه صحیح استفاده از این ظروف آگاهی کامل داشته باشید . 

این روزها ظروف یک‌بار مصرف به خاطر قیمت مناسب، راحتی استفاده و تنوع شکل، رنگ و طرح به خانه‌ها راه پیدا کرده و خیلی‌ها ترجیح می‌دهند علاوه بر دادن غذای نذری، در تولدها و میهمانی‌ها هم از این ظروف استفاده کنند اما انواع پلاستیکی آن‌ها باعث آلودگی محیط زیست می‌شوند و سلامت انسان را تهدید می‌کنند. کارشناسان بهداشت هشدار می‌دهند که این ظروف اگر استاندارد نباشند یا به شکل صحیح استفاده نشوند، می‌توانند برای سلامتی مضر باشند. به همین دلیل بهتر است در خانه که امکان شستن و ضدعفونی کردن ظروف وجود دارد از ظرف‌های پیرکس، استیل و چینی استفاده کنید.

 

 



ادامه مطلب ...


 

استفاده از ظروف یکبار مصرف گیاهی در اصفهان اجباری می شود

 

مدیر گروه بهداشت محیط مرکز بهداشت اصفهان از اجباری شدن ظروف یکبار مصرف گیاهی در تمام مراکز غذا فروشی مانند رستوران ها و آش فروشی ها در سطح استان خبر داد .

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اصفهان حسین صفاری افزود: مراکزی که انواع نوشیدنی های گرم توزیع می کنند نیز باید از ظروف یکبار مصرف گیاهی استفاده کنند.
وی اظهار کرد: تمام بازرسان مرکز بهداشت استان تا نیمه نخست سال جاری تمام ظروف یکبار مصرف پلاستیکی را جمع آوری می کنند.
صفاری با بیان اینکه ظروف گیاهی از نشاسته ذرت تهیه می شود، اضافه کرد: تعدادی از کارخانجات در اصفهان و قم از این نوع ظروف تولید می کنند.
وی همچنین از تشدید نظارت بر یخ فروشی ها و کارخانجات یخ سازی با فرا رسیدن فصل گرما خبر داد و گفت: مراکز عرضه یخ برای جلوگیری از انتقال آلودگی ملزوم به بسته بندی آن هستند.
مدیر گروه بهداشت محیط مرکز بهداشت اصفهان توصیه کرد که به دلیل اینکه یخ بیشترین منبع انتقال آلودگی را دارد باید از مخلوط کردن مواد غذایی و آب با یخ پرهیز شود و تنها در مجاورت یکدیگر قرار گیرد
.

منبع : همشهری آنلاین

شرکت ره آور بنیان کرد

 

ادامه مطلب...



میهمانی‌های یک بار مصرف!


روزگاری اگر میهمانی و دور هم نشینی به صرف ناهار یا شام بود، خانم خانه، سفره ای پهن می کرد و تمام هنر بند بند انگشتانش را به پای آن می ریخت، سفره ای با شکل های انواع میوه ها و گل و بوته ها. پای ثابت سفره هم ظرف های چینی گل سرخی بود که جولانگاهی می شد برای مانور میهمان در ارزیابی کدبانوی خانه.
سالها بعد، سفره های ساده لبه توری جای سفره های طرح دار را گرفت و گل سرخی ها برچیده شد و نوبت به ظروف پیرکس و آرکوپال و سرامیک رسید. تحول و تجدد به همین جا ختم نشد بلکه این تغییرات،سفره ایرانی را در فهرست سنت های در آستانه انقراض قرار داد.

 



ادامه مطلب ...


 

اعطای نمایندگی(پخش وفروش ظروف یکبار مصرف گیاهی)

 

شرکت ره اور بنیان کرد آماده اعطای نمایندگیهای انحصاری به اشخاص حقیقی وحقوقی با امکانات ویژه است.
1.حمل رایگان
2.پایین ترین قیمت
3.تضمین کیفیت محصولات
4.تبلیغات رایگان

 



 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
درج آگهی و تبلیغات رایگان 
 
ظروف یکبار مصرف گیاهی 

دوستان و همکارانی که زمینه فعالیتشان مرتبط و یا نزدیک به ما می باشد می توانند از طریق ایمیل اطلاعات خود ارسال و منتظر ثبت آگهی خود در این بخش وبلاگ فعال و به روز ما باشند .
ایمیل : rahavar_bonian_kurd@yahoo.com



دانشمندان دانشگاه هاروارد دست به ساخت انواع ظروف قابل خوردن زده‌اند که می‌توان پس از مصرف مواد داخل آنها، خود ظروف را هم مصرف کرد .


 این محصول که یک غشای ساخته شده از پلاستیک زیست تخریب‌پذیر ترکیب شده با ذرات غذایی است را می‌توان جدا کرده و دور انداخت یا به سادگی آن را خورد.


تاکنون متخصصان دانشگاه هاروارد توانسته‌اند یک غشا با طعم پرتقال برای آب پرتقال و یک ظرف با طعم گوجه‌فرنگی برای نوعی سوپ اسپانیایی تهیه کنند.

 ادامه مطلب . . .



ادامه مطلب ...


 شرکت ره آور بنیان کرد

شرکت ره آور بنیان کرد در تاریخ 1386/10/10  با هدف ارتقاء سطح سلامت جامعه تاسیس گردید .  مدیریت شرکت و در رأس آن مهندس آرام ویسی در مدت کوتاهی با گرد هم آوردن جمعی از متخصصین نخبه و متعهد توانستند با شناخت نیاز جامعه محصول جدیدی را با  بالاترین کیفیت به بازار مصرف معرفی و عرضه نمایند.

ظروف یکبار مصرف گیاهی ( تجزیه پذیر ) تحولی شگرف در  امر محصولات  یکبار  مصرف ایجاد  نمود . شرکت  ره آور بنیان کرد با حمایت سازمانها ، نهادها و وزارتخانه ها ی دولتی در زمره ی محدود شرکتهای معتبر در زمینه فرهنگ سازی ، اطلاع رسانی و ترویج  استفاده از ظروف یکبار مصرف گیاهی  به  جای ظروف پلاستیکی ساخته شده از مشتقات نفتی بوده  و  از اعضاء تاثیر گذار در وزارت بهداشت ، سازمان محیط زیست و مجلس شورای اسلامی و دیگر سازمانهای دولتی می باشد .

افزایش روز افزون مصرف ظروف یکبار مصرف ؛ مدیریت این شرکت را بر آن داشت که با ایجاد نمایندگی ها و دفاتر فروش متعدد در سراسرکشور محصولات ظروف یکبار مصرف گیاهی را عرضه و پشتیبانی نماید . شرکت ره آور بنیان کرد  همواره  با  حضور فعال و مقتدرانه در سمینارها ، همایش ها و بیش از 30 نمایشگاه داخلی و  بین المللی در عرصه بسته بندی و مواد غذایی تصویری موفق از خود در ذهن بازدید کنندگان بر جای گذاشته است .

ادامه مطلب . . .



ادامه مطلب ...


 اطلاعات عمومی

   قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران در مورد بهداشت و سلامت جامعه :   

قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران ضمن محوری برشمردن سلامت کامل و جامع انسان ، بهداشت و درمان را از جمله نیازهای اساسی می شناسد و دولت را مکلف کرده است تا تمامی منابع ، امکانات و ظرفیت های خود را جهت  تامین ، حفظ و ارتقای سطح سلامت افراد کشور بسیج کند ( اصول 43 و 29 و 3  قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران )

   سلامت از دیدگاه سازمان بهداشت جهانی WHO  : 

  ادامه مطلب . . .



ادامه مطلب ...


شرکت ره آور بنیان کرد جهت تقویت فعالیت نمایندگان فعالیتهای بازاریابی و تبلیغاتی را در حوزه مورد نظر نمایندگی انجام می دهد که از جمله این فعالیتها :

1 . تمامی محصولات با پایین ترین قیمت ممکن و بدون هیچ گونه هزینه حمل و نقل برای نمایندگان ارسال میگردد .

2 . محصولاتی را که نمایندگان دریافت می کنند می توانند تا سه ماه پس از دریافت محصول در صورت عدم فروش بدون هیچگونه هزینه و با همان مبلغ مندرج در فاکتور فروش به شرکت عودت دهند و محصولات جدید از شرکت دریافت نمایند .

3 ...

  ادامه مطلب . . .



ادامه مطلب ...


 

کلیه ظروف یکبار مصرف ها ، رستورانها ، تالارها ، هتل ها ، آبمیوه فروشی ها ، شرکتهای پیمانکار، تهیه غذاها ، ادارات و سازمانهای دولتی و غیر دولتی و ... در صورت استفاده از این محصولات یکبار مصرف گیاهی می توانند از خدمات ویژه شرکت  ره آور بنیان کرد بهره مند شوند .

 کل هزینه های حمل و نقل به عهده شرکت می باشد و تمامی محصولات بدون هیچ هزینه ای به تمام نقاط ایران ارسال خواهد شد .

( تهیه تابلو ، تهیه بروشور ، کارت ویزیت ، تبلیغات اینترنتی ، اطلاع رسانی از طریق ارسال پیامک ، تهیه بیلبورد شهری و ... ) به صورت رایگان برخوردار شوند .

تماس با شرکت

ادامه مطلب . . .




 

رفع آلودگي محيط‌ زيست از تقريباً دو دهه قبل با ورود بي‌رويه مواد پلاستيكي غيرقابل برگشت به طبيعت به حالت بغرنجي رسيده است. شايد كمتر محل و نقطه‌اي از شهرهاي كشورمان را بتوان يافت كه در آن يك ظرف پلاستيكي و يا يك كيسه پلاستيكي وجود نداشته باشد. ضايعات پلاستيكي كه سالها باقي مي‌مانند و نابود نمي‌شوند. حتي وقتي براي استراحت و تفريح به كوه و دشت هم مي‌رويم منظره كيسه‌ها، ظروف و ضايعات پلاستيكي چشم‌انداز زيبايمان را مخدوش مي‌كند.
شيوع مصرف مواد يك‌بار مصرف پلاستيكي چنان گستردگي يافته كه حتي برخي افراد ترجيح مي‌دهند در خانه نيز از اين ظروف استفاده كنند، در حالي كه نمي‌دانند آيا اين ظروف مانند ساير زباله‌هاي توليدي قابل تجزيه و بازگشت به طبيعت هست يا نه! ...
 

 



ادامه مطلب ...


استاد دانشگاه محیط زیست و پسماند گفت: اولین قدم در حفظ محیط زیست و پسماند این است که به شهروندان آموزش دهیم پسماند کمتری تولید کنند.
به گزارش ستاد خبری دومین جشنواره محیط زیست شهری، حسن اصیلیان افزود: متاسفانه آمار تولید پسماند در کشور ما بسیار بالاست و باید برای کم کردن این مشکل ابتدا به کاهش تولید بپردازیم که این کار جز از طریق اطلاع رسانی و آموزش به مردم صورت نمی گیرد.
وی اطلاع رسانی را یکی از جنبه های آموزش دانست و اظهار داشت: در بحث آموزش تاکیدمان بر اطلاع رسانی است. هر چه اطلاع رسانی بهتر و جذاب تر صورت بگیرد شهروندان که تولید کننده پسماند هستند می توانند در زمینه تفکیک زباله از مبدا و مباحث مرتبط دیگر موضوعات مرتبط با پسماند به شهرداری کمک کنند.
وی با اشاره ...

 

ادامه مطلب . . .



ادامه مطلب ...


روز جهانی آب (March 22 دوم فروردین)
  آب مروارید هستی است ، آن‌را آلوده نسازیمدوم فروردین ماه هر سال برابر است با روز جهانی آب وبه همین مناسبت سازمان‌هان بین‌المللی و ملی مرتبط با صنعت آب در سراسر جهان این روز را گرامی می‌دارند.بزرگداشت چنین روزی ابتكار كنفرانس محیط‌ زیست و توسعه سازمان ملل متحد است كه در سال 1992 در اجلاس ریودوژانیر به تصویب رسید این مصوبه در سال بعد (1993) به صورت رسمی اجرا شد.مجمع عمومی سازمان ملل متحد نیز در پنجاه و هشتمین جلسه خود در دسامبر دو سال پیش موافقت كرد كه در دهه 2005 تا 2015 ، به عنوان دهه بین‌اللملی برای یك اقدام عملی باشد و با موضوع " آب برای زندگی" نامگذاری شود .
  روز جهانی هواشناسی (March 23 – سوم فروردین )
آیا میدانید افزایش گازهای گلخانه‌ای باعث تغییرات اقلیم و آب و هوا می‌شود؟آب و هوا جزء جدا نشدنی از محیط‌زیست است و تغییرات آب و هوا می‌توانند پیامدهای زیست‌محیطی جبرانناپذیری در پی داشته باشد با توجه به اهمیت این موضوع 23 مارس را به نام روز جهانی هواشناسی نامگذاری كرده‌اند.
روز طبیعت (13 فروردین)...

ادامه مطلب . . .



ادامه مطلب ...


     زمین را می توان با شیوه  های مختلف از این زباله ها پاک کرد. ما می توانیم زباله هارااز هم جدا کرده وهرکدام رادرکیسه های زباله مخصوص خود بریزیم مثلا زباله های شیشه ای رادر کیسه جدا ،زباله های پلاستیکی را در کیسه ای جدا وزباله دیگر راهم همینطور، اینگونه زباله ها که قابل بازیافت اند راراحت تر می توان بازیافت کرد.
بازیافت واقعا راه مناسبی برای خلاصی از این همه زباله است ودوباره همان زباله را می توان درمصارف دیگر بکار برد .این شیوه هم به سلامت محیط زیست کمک می کند هم در این صورت نیاز کمتری به استخراج منابع زمین  می باشد.
البته بعضی زباله ها را درزمین دفن می کننداما این شیوه علاوه براینکه هیچ کمکی نمی کند بلکه گاهی اوقات به سلامت زمین صدمه می زندوبعضی ها هم نیز زباله ها رامی سوزانند این شیوه نیز چون دفن کردن هیچ فایده ندارد بلکه بر میزان گازهای آلوده ی  زمین می افزاید .
البته مصرف به اندازه نیز به کاهش میزان زباله های زمین کمک می کند . هرگز نباید هنگامی که به مکانی می رویم زباله هایمان را در آنجا رها کنیم  زیرا همین زباله ها می توانند صدمه زیادی به زمین وهوای آن می زند.
هرچه زباله های روی کره زمین افزایش یابد محیط زیست  نیز صدمه بیشتری می بیند وآلودگی زمین بیشتر می شود وهوا زمین نیزگرم تر وگرم ترمی شود.پس بیایید بیش از این زمین رابااین زباله ها آلوده نکنیم.
به امید زمینی پاک

ادامه مطلب . . .



 

 

" محیط " به مجموعه ای از شرایط خارجی و تأثیرات وارده ناشی از آن ها بر زندگی یک موجود زنده اطلاق می گردد . طبق تعریف ، محیط شامل هوا ، آب و خاک و روابط بین آن ها و کلیه موجودات زنده می باشد. بر این اساس هدف " بهداشت محیط " کنترل کل یه عواملی است که بالقوه و بالفعل تأثیرات سویی بربقا ، و سلامتی انسان اعمال می کنند .بیماری های بسیاری با عوامل گوناگون اعم از بیولوژیک و شیمیایی از طریق آب ،هوا ، مواد غذایی و بسیاری از عوامل محیطی دیگر سلامتی انسان را تهدید می نمایند . راهبرد اساسی بهداشت محیط در مهار این بیماریها ،کنترل منبع بیماری ، نحوه سرایت و تامین شرایطی است که سلامت فرد را افزایش دهد. فعالیت های بهداشت محیط بسیار گسترده و متنوع بوده و برنامه های مختلفی اعم از عملیات مهندسی ،فعالیت های آموزشی و پژوهشی ، اقدامات اصلاحی ، کارهای ستاد ی و مدیریتی و غیره را شامل می گردد . برخی از مهمترین برنامه بهداشت محیط عبارتند از :...

...ادامه مطالب



ادامه مطلب ...


یک شنبه 21 تير 1392برچسب:, :: 12:17 ::  نويسنده : www.rahavarco.com

 

آلودگی خاک: یک عامل  مهم  آلودگی خاک تجمع سالانه  میلیونها زباله،  قوطی های کنسرو، آهن  اسقاطی، کاغذ، شیشه، پلاستیک و.... محیط  زیست  است. چون اغلب  این مواد توسط  باکتریها  تجزیه ناپذیرند یا سرعت تجزیه  آنها بسیارکم است آثارآنها همچنان درخاک  باقی  می ماند وآلودگی  خاک  را سبب می شود.

درحال حاضرروشها برای تهیه بیوگانه اززباله، بازیافت آهن از آهن اسقاطی، بازیافت کاغذ اززباله های کاغذی و.... در حال اجراست که تاحدی  ازشدت این آلودگی  ها می کاهد.

عامل دیگر درآلودگی خاک، اضافی کودهای  شیمایی، موادحشره کش، قارچ کش وعلف کش است که بر روی گیاهان یا زمین می پاشند.

اغلب این مواد ترکیب های سمی وکلر دارندکه خود به خود تجزیه نمی شوند
 

ادامه مطلب . . .



زندگي در جهاني بدون پلاستيک بسيار دشوار است. پلاستيک ها تقريباً در توليد هر نوع فراورده صنعتي، از صنعت خودروسازي گرفته تا دنياي پزشکي مورد استفاده قرار مي گيرد. تنها در ايالات متحده آمريکا سالانه حدود پنجاه ميليون تن پلاستيک توليد مي شود. با تغيير ساختمان اين بسپارهاي مصنوعي مي توان پلاستيک هايي با شکل و استحکام متفاوت توليد کرد. اين مواد، مقاومت شيميايي بالايي دارند و بسيار با دوام اند. از اين رو، در جامعه صنعتي اهميت زيادي دارند.
همانطور که مي دانيد، هيچ چيزي کامل نيست و پلاستيک ها نيز از اين قاعده مستثنا نيستند. اين مواد به عنوان زباله هاي مقاوم به تجزيه ميکروبي، مشکلات زيست محيطي زيادي را به بار آورده اند. پلاستيک ها علاوه بر اين که مکان هاي دفن زباله را پر کرده اند، سالانه در حجمي معادل چند هزار تن وارد محيط هاي دريايي مي شوند. تخمين زده مي شود که هر سال يک ميليون جانور دريايي به علت خفگي حاصل از خوردن پلاستيک ها به عنوان غذا يا به دام افتادن در زباله هاي پلاستيکي از بين مي روند. ..



ادامه مطلب ...


 

زباله مشکل اساسی درجوامع شهری وحتی روستایی شناخته می شود،ودربین زباله ها اصلی ترین مشکل به لحاظ حجم و وسعت تخریب زباله ها پلاستیکی است.

قدمت تولید این گونه زباله شاید به ۵۰ سال نرسد،اماعواقب پی آمد گسترش آن بیش از سایر زباله ها نمود داشته ونگرانی های بسیاری را در بین طبیعت دوستان برانگیخته است .
البته به طور کلی دو روش اصلی برای حل مشکل
زباله های پلاستیکی وجود داره:
   1 . بازیافت
   2 . تولید
پلاستیک های زیست تخریب پذیر
دراین بین
بازیافت به فرایندهایی گفته می شود که در آنها از زباله های پلاستیکی به نحوی استفاده مجدد می شود.اما به دلیل هزینه بر بودن و کاهش کیفیت مواد پلاستیکی بازیافت شده ومحدودیت در تعدد موارد بازیافت،رفته رفته اقتصادی بودن بازیافت این فرآورده مخرب بیش از گذشته مورد توجه قرار گرفته است. بطورکلی روش های بازیافت در سه دسته جای می گیرد:
  ۱ -
بازیافت انرژی
  ۲ -
بازیافت مکانیکی
  ۳ -
بازیافت شیمیایی

  . .   .



ادامه مطلب ...


جایگزینی ظروف یکبار مصرفگیاهی با ظروف یکبار مصرف پلاستیکی برای کاهش خطرات تهدید کننده سلامت انسانها ضروری است
  امروزه با توسعه شهرنشینی و کمبود وقت انسانها بویژه افراد شاغل ، استفاده از
ظروف یکبار مصرف پلاستیکی برای صرف جویی در وقت و مصرف آب و همچنین راحتی استفاده از آن ، آن هم با هزینه کم رواج گسترده ای پیدا کرده است.
بویژه در ماههایی از جمله محرم و صفر و رمضان برای توزیع غذاهای نذری ، استفاده از
ظروف یکبار مصرف ضرورتی غیر قابل اجتناب است و به گفته مسئولان مصرف ظروف یکبار مصرف در این ماهها 20 درصد بیشتر از دیگر ایام سال است.
   . .  .



ادامه مطلب ...


دو شنبه 18 تير 1392برچسب:ظروف یکبار مصرف,پلیمر,, :: 15:38 ::  نويسنده : www.rahavarco.com

 


 

پت : بطریهای آب معدنی و نوشابه

Polyethylene terephthalate

 
اچ .دی .پی. ای :
ظروف شیر، ظروف روغن موتور

High-density polyethylene

 
پی وی سی:
ظروف شامپو و روغن خوراکی

Polyvinyl chloride
   .  . .


ادامه مطلب ...



"دكتر مسعود جوانبخت، سوسن فدايى"

در طول سا لهاي گذشته ما پلاستيك را به دليل مزاياي بسيار زيادي كه دارد در ابعاد وسيع به كار برد ه ايم. پلاستيك عايق حرارتي و الكتريكي مناسب و در عين حال سبك و نشكن است، در برابر حلا لهاي شيميايي مقاوم است، قابليت رنگ پذيري دارد و قارچ يا كپك هم نميزد. اين در حالي است كه مواد موجود در ظروف پلاستيكى خطرات بالقو هاى براى سلامت دارد. براى سا لهاى متمادى تصور می شد كه  ظروف پلاستيكى براى سلامت بی ضرر است، اما اكنون سوالات زيادى در مورد ايمن بودن اين ظروف شده است.

تاثير پلاستيك بر سلامت ...

  ظروف گياهي در خدمت سلامت كشور ...

استفاده از ناورى نانو در صنعت پلاستيك ...
 


ادامه مطلب ...


 


 
بر اساس آمارها در حال حاضر سالانه 10میلیون تن پلاستیک در صنایع بسته بندی ایران استفاده می شوند که از این مقدار 570 هزار تن به تولید ظروف یکبار مصرف پلاستیکی اختصاص دارد که همچنان در حال رشد می باشد.  از سال 1970 با شروع بحران نفت، بسیاری از کشورهای پیشرفته جهان به تولید پلیمرهای هیدروکربنی اصلاح شده با اسیدهای چرب که به لحاظ دوام ویزگیهای پلیمرهای نفتی را دارند روی آوردند. امروزه بسیاری از كشورها پس از سوزاندن ظروف یك بار مصراز آن در تولید برق استفاده می كنند.

ظروف پلاستیکی از چه موادی ساخته شده اند:

1-    پلی اتیلن ترفتالات (PET) که اغلب در بسته بندی نوشابه، آب معدنی و محصولات مشابه استفاده می گردد. برای نگهداری ترشیجات مخصوصا در مقابل نور خورشید و برای نگهداری و مصرف مایعات داغ به هیچ وجه توصیه نمی گردد.

  ...


ادامه مطلب ...


صفحه قبل 1 2 3 4 5 ... 6 صفحه بعد

درباره وبلاگ


شرکت ره آور بنیان کرد اولین و بزررگترین مجتمع توزیع ظروف یکبارمصرف گیاهی www.rahavarco.com آدرس دفتر مركزي : تهران - جردن ، خیابان اسفندیار ، پلاک 6 ، طبقه اول 88783180– 88784257– 021
آخرین مطالب
پيوندها

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان مجتمع توزیع ظروف یکبار مصرف گیاهی و آدرس rahavar-bonian.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





نويسندگان



نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 13
بازدید دیروز : 2
بازدید هفته : 37
بازدید ماه : 37
بازدید کل : 64352
تعداد مطالب : 57
تعداد نظرات : 0
تعداد آنلاین : 1

آمار وبلاگ:

بازدید امروز : 13
بازدید دیروز : 2
بازدید هفته : 37
بازدید ماه : 37
بازدید کل : 64352
تعداد مطالب : 57
تعداد نظرات : 0
تعداد آنلاین : 1

آپلود نامحدود عکس و فایل

آپلود عکس




برای نمایش تصاویر گالری كلیك كنید


دریافت كد گالری عكس در وب

Google

در اين وبلاگ
در كل اينترنت
تماس با ما